ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σοφία Μαυρίδου: ” Ως περιφερειακή αρχή βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα του αγρότη”
Την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου παρευρέθηκε σε συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ από το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκη, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΠΕΣΚΟ στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του συνεταιρισμού, κου Ηλία Γκρίνια και των μελών του Δ.Σ. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, κος Σάκης Καλαϊτζής και κος Διονύσης Φόλιος, ο επιστημονικός συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας, κος Δημήτρης Ρουκάς, εκπρόσωποι βουλευτών, καθώς επίσης αγρότες και παραγωγοί.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα και προβληματισμοί σχετικά με αποζημιώσεις των αγροτών και παραγωγών της περιοχής μας, όπως επίσης και προτάσεις για τη βέλτιστη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους συνεταιρισμούς της περιοχής μας στηρίζει τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Πιερίας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *