ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις βελτίωσης οδών και πεζοδρομίων
Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις βελτίωσης πεζοδρομίων, οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης σε σημεία της πόλης, από το Δήμο Κατερίνης και την αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας.
Με στόχο την ασφαλή κίνηση πεζών και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων της αρμόδιας υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ασφαλτοστρώθηκαν οδοί ή και τμήματα οδών επί της Αριστοτέλη Προβελέγγιου, ο παράδρομος της Σελευκιδών (για την κάλυψη αναγκών στάθμευσης επί των δημοτικών αναψυκτηρίων της περιοχής),

 ενώ ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση και στην οδό Νικηφόρου Λύτρα στα Ευαγγελικά. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η επίστρωση με κυβόλιθους σε τμήμα του πεζοδρομίου επί της οδού 7ης Μεραρχίας στο ύψος του μνημείου του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Σήμερα Τετάρτη, ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση σε τμήμα της οδού Τ. Τερζοπούλου, σε ένα σημαντικό κομμάτι της Παρθενίου Βαρδάκα (πριν τη διασταύρωση με την Τερζοπούλου), ενώ εκτεταμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, είναι σε εξέλιξη και επί των οδών 19ης Μαϊου με Θεσσαλονίκης.

«Οι παρεμβάσεις του Δήμου στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και της καθημερινότητας των δημοτών. Ο Δήμος Κατερίνης έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση του οδικού δικτύου σε όλη την πόλη, καθώς και στις κοινότητες», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Η αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία έχει καταγράψει τα προβλήματα και έχει ιεραρχήσει τις προτεραιότητες. Πέρα από τις βελτιωτικές παρεμβάσεις για την κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια, προχωρούμε και σε ανάλογες παρεμβάσεις για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

 Ο κ. Κυριακίδης, υπογράμμισε ότι οι τυχόν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οφείλονται στις δυσκολίες που προκύπτουν από τα συνεχή αιτήματα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση δικτύων, καθώς και από την επέκταση του δικτύου για το φυσικό αέριο.

 «Επιλέγουμε την ασφαλτόστρωση οδών, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις δικτύων. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις εταιρείες, ώστε να προσαρμόσουμε τον προγραμματισμό μας. Θέλουμε να αποφύγουμε φαινόμενα όπου εταιρείες αποφάσιζαν εργασίες σε δημοτικές οδούς που μόλις είχαν ασφαλτοστρωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *