ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση «επισκευών & εκτεταμένου καθαρισμού» στο σιντριβάνι της πλατείας Δημαρχείου

Επισκευαστικές εργασίες και στο υπόγειο πάρκινγκΔιακόπτεται από αύριο Τρίτη 31/05 και για διάστημα 15 περίπου ημερών, η λειτουργία του σιντριβανιού στην πλατεία Δημαρχείου, λόγω εκτεταμένων εργασιών: συντήρησης, επισκευών και καθαρισμού.

Ειδικότερα, αρχικά θα αφαιρεθεί το χώμα από το σιντριβάνι και τα παρτέρια πίσω και δίπλα από το ασανσέρ που οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ, ενώ το σιντριβάνι θα μονωθεί εσωτερικά και εξωτερικά, όπως και οι χώροι δίπλα από το σιντριβάνι, στους οποίους προβλέπεται και θα προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την εγκατάσταση ασανσέρ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις επισκευών στους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ, που τα δοκάρια τους κ.α. υπέστησαν φθορές λόγω της μη επαρκούς συντήρησης του σιντριβανιού εδώ και πολλά χρόνια.

Με το πέρας των συγκεκριμένων εργασιών, οι εγκαταστάσεις του σιντριβανιού θα παραδίδονται σταδιακά σε πλήρη και ορθή λειτουργία (τόσο για τις τμηματικές, όσο και για τις συνολικές εργασίες), ενώ στον επίλογο θα γίνει φύτευση λουλουδιών κ.α. παρεμβάσεις εξωραϊσμού.

Όπως διευκρινίζει η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Α.Ε., Ασημίνα Πούλιου – Περδίκη, η οποία συντονίζει τις παρεμβάσεις: «Οι συγκεκριμένες εργασίες στο σιντριβάνι κρίνονται επιβεβλημένες. Προχωράμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε εκτεταμένη συντήρηση και όπου απαιτηθεί επισκευές.

 Στην τελική φάση θα γίνουν εργασίες εξωραϊσμού – φύτευσης εποχικών λουλουδιών, προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας ανανεωμένο, λειτουργικό, καθαρό. Παράλληλα θα έχουμε εξασφαλίσει αναβαθμισμένη αισθητά λειτουργία στους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ».Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *