ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας


Στον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας και στην Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας
Στις 11 Μαΐου μετά από πρόσκληση των προέδρων των Συλλόγων Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας και Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στο χώρο των συλλόγων, όπου και έγινε παρουσίαση και εκπαίδευση των μελών τους.

Η παρουσίαση έγινε από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ERC Παναγιώτη Νικολόπουλο κα Άντζελα Μαρανή.

Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδεύτηκαν πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου Εξωτερικού απινιδωτή (AED) κάνοντας εξάσκηση πάνω σε προπλάσματα και χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικούς απινιδωτές.

Οι Σύλλογοι ήδη διαθέτουν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης.

Ελπίζουμε οι γνώσεις που αποκτήθηκαν, να βοηθήσουν και να σταθούν σωτήριες σε κάποια έκτακτη ανάγκη….

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *