ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Με «Γαλάζια Σημαία» βραβεύτηκαν εκ νέου επτά ακτές του Δήμου Δίου-Ολύμπου

Επτά ακτές του Δήμου Δίου-Ολύμπου βραβεύτηκαν και φέτος με «Γαλάζια Σημαία». Πρόκειται για τις ακτές Βαρικού, Λιτοχώρου (Γρίτσα), Πλάκας, Λεπτοκαρυάς, Σκοτίνας-Νέου Παντελεήμονα, Πλαταμώνα και Νέων Πόρων, οι οποίες είχαν βραβευτεί με «Γαλάζια Σημαία» και το 2021, μετά από αντίστοιχη κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικό χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας και οι 7 ακτές του Δήμου Δίου-Ολύμπου περιλαμβάνονται μεταξύ των 581 ακτών που βραβεύτηκαν πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι ακτές βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις και τα κριτήρια, που θέτει το Διεθνές Πρόγραμμα, όπως η εξαιρετική ποιότητα υδάτων, καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Στόχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου είναι η αξιοποίηση και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου, που τον καθιστούν ιδανική επιλογή επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *