ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης / Θερμοκήπιο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


Ντοματάκι Σαντορίνης, Ντομάτα παραδοσιακή Λάρισας και Κατερίνης, Ντομάτα υβρίδιο, Μελιτζάνα μακρόστενη, Καρπούζι Πάρου – Παραδοσιακή Ποικιλία, Δενδρολίβανο, Μοσχεύματα Κρασοστάφυλου – Ντόπια Ποικιλία και διάφορα εποχιακά Λουλούδια.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης, διαθέτει τα παραπάνω Φυτά στην συμβολική τιμή του 1€/τρία τεμάχια, για την ενίσχυση του Ταμείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Θα μας βρείτε Τ. Τερζοπούλου 150. Είμαστε στο ίδιο Κτιριακό Συγκρότημα με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης και η είσοδος μας βρίσκεται από την πλευρά που βρίσκεται το κατάστημα Επίπλων Stosa.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

<