ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τελετή απονομής βραβείων του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Τελετή βράβευσης και λήξης του 9ου ηλεκτρονικού διαγωνισμού διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. ΠιερίαςΤο Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των νικητών του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου”.

Στους νικητές θα δοθεί μαζί με τον έπαινο διάκρισης και ο τόμος που θα περιέχει τα διηγήματά τους, τα οποία διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διατίθεται -εκτός από τον 9ο τόμο της σειράς με τα διηγήματα- και το βιβλίο που εξέδωσε η ομάδα με τον τίτλο: «Η οφειλή των επανορθώσεων-υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη» των Karl Heinz Roth & Hartmut Rübner.

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού λειτουργεί παράλληλα (5 ως και 15 Μαΐου) η Ανθοκομική Έκθεση παραγωγών του νομού μας με χιλιάδες λουλούδια σε χαμηλές τιμές, την οποία σας προσκαλούμε με την ευκαιρία της εκδήλωσης να την επισκεφτείτε.

Επίσης, μπορείτε να ‘επισκεφτείτε’ και διαδικτυακά την ομάδα και τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στη σελίδα: www.otoposmou.gr, και να διαβάσετε τα διηγήματα των πρώτων ετών του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος στο ψηφιακό αρχείο που θα βρείτε εκεί.

Μπορεί το Σάββατο να ολοκληρώνεται ο 9ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος, αλλά ήδη η ομάδα ετοιμάζεται για να ανακοινώσει τον 10ο το φθινόπωρο, που θα είναι επετειακός, με πολλές δράσεις και εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, και καλή αντάμωση το απόγευμα του Σαββάτου στην πολύχρωμη και λουλουδιασμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού!


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

</