ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έληξε ο 9ος, πάμε για τον 10ο επετειακό

Το περασμένο Σάββατο σε μια επίσημη τελετή στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης βραβεύτηκαν οι 18 νικητές του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.Φέτος συμπληρώθηκαν εννέα (9) συνεχόμενα χρόνια μιας εκπληκτικής πολιτιστικής εκδήλωσης με επίκεντρο την Κατερίνη. Έχουν πάρει μέρος σ’ αυτήν εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Μόνο την φετινή χρονιά συμμετείχαν 169 άτομα.

Την διοργανώνουν διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, ποιητές, δάσκαλοι και καθηγητές.

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Το περασμένο Σάββατο σε μια επίσημη τελετή στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης βραβεύτηκαν οι 18 νικητές του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.

Φέτος η εκδήλωση αυτή συνέπεσε στον ίδιο χώρο μαζί με άλλες δυο επίσης εκπληκτικές και μοναδικές εκδηλώσεις: Την 7η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων, και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus Plus με 88 σπουδαστές και καθηγητές από Βέλγιο, Γερμανία και Λουξεμβούργο.

Στον ίδιο χώρο, τον Καπνικό Σταθμό, πριν λίγο καιρό έγινε διανομή 25 τόνων έξτρα παρθένου ελαιόλαδου Χωρίς Μεσάζοντες σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή.

Στον ίδιο χώρο από σήμερα ξεκινάει ένα ευρωπαϊκό συνέδριο.

Κάθε Δευτέρα παραδίδονται μαθήματα ελληνικών χορών.

Κάθε μήνα συσκευάζονται και αποστέλλονται φάρμακα και ιατρικό υλικό στο νοσοκομείο μας.

Επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 οικογένειες πυρόπληκτες στην Εύβοια.

Επίσης γίνεται δωρεάν διανομή φαρμάκων και τροφίμων σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Τον ερχόμενο μήνα ξεκινούν στην καταπράσινη αυλή δροσερές προβολές θερινού κινηματογράφου.

Επίσης οι βάρδιες πυροπροστασίας Ολύμπου και Πιερίων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία με το πρόγραμμα “Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος”.

Όλα αυτά, και άλλα πολλά, με αποκλειστική πρωτοβουλία και έξοδα και προσωπική δουλειά και θυσίες των εθελοντών.

Οι οποίοι από τώρα προγραμματίζουν τον επόμενο Διαγωνισμό Διηγήματος, τον 10ο, που θα είναι επετειακός και θα συνοδεύεται με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις (εκδόσεις έντυπες και ηλεκτρονικές, μουσικές, χορευτικές κ.ά.).

Συγχαρητήρια στους 3.400 δραστήριους εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, και τις 150 επιχειρήσεις-χορηγούς του τόπου μας που τους στηρίζουν.

Έχουν δημιουργήσει ένα πολιτιστικό κεφάλαιο στην πόλη μας!


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *