ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επιτυχία του ΝΟΚΑΤ στο 88ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας
Με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στον Σχινιά από τις 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022.

Η αποστολή του Ν.Ο.ΚΑΤ. επέστρεψε με μετάλλια.
Στην κατηγορία του τετραπλού σκιφ Νεανίδων χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες Λεβεντέλλη Ελένη- Μαρίνα, Καρυώτη Ανδρονίκη, Μαρέτη Χρυσάνθη και Τσιακύρογλου Μαρία.
Ενώ αντίστοιχα στο τετραπλό σκιφ Εφήβων χάλκινο μετάλλιο κατέλαβαν οι αθλητές του Ομίλου Φοροζίδης Παναγίωτης, Κίτσος Δημήτρης, Κάτογλου Ειρηναίος, Κυριζόπουλος Σπύρος.


Παράλληλα, στο σκιφ Νεανίδων την 6η θέση πήρε η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και την 8η η Οχανίαν Μαρία ενώ στο σκιφ Εφήβων 7η θέση κατέκτησε ο Φοροζίδης Παναγιώτης και την 8η ο Φοροζίδης Θεόδωρος.

Στο δίκωπο άνευ πηδαλιούχου Εφήβων ο Παπαδόπουλος Ορφέας-Σταύρος και ο Χαλατσογιάννης Γιώργος τερμάτισαν στην 7η θέση και στο διπλό σκιφ Νεανίδων η Ζαχουδάνη Αθηνά και η Χριστοφορίδη Ευαγγελία έφτασαν στην 7η θεση της κατάταξης.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους και για τις θέσεις που κατέλαβαν.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *