ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αυτή είναι η εταιρεία που δέχτηκε 800.000 βιογραφικά μέσα σε μία εβδομάδα: Γιατί έγινε ανάρπαστηΦωτογραφία: Pixabay


Αυτό είναι το νέο πλεονέκτημα που προσφέρει στους εργαζόμενούς της μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Η σελίδα με τις θέσεις εργασίας της Airbnb κατακλύστηκε με χιλιάδες αιτήσεις - όταν η εταιρεία ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι οι εργαζόμενοί της μπορούν να δουλεύουν από όπου θέλουν για πάντα.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Airbnb, Brian Chesky, ανακοίνωσε το πλεονέκτημα σε ένα email προς το προσωπικό της εταιρείας που απασχολεί περισσότερους από 5.000 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Όπως σημείωσε - σύμφωνα με το Business Insider - η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων θα μπορεί να εργάζεται όπου είναι «πιο παραγωγική».


Σύμφωνα με το υπόμνημα, μάλιστα, δεν θα υπάρχουν μισθολογικές αλλαγές εφόσον οι εργαζόμενοι απασχολούνται στη χώρα καταγωγής τους.


Οι εργαζόμενοι της Airbnb επιτρέπεται επίσης να εργάζονται έως και 90 ημέρες το χρόνο στο εξωτερικό, αν και θα εξακολουθούν να χρειάζονται μια μόνιμη διεύθυνση για φορολογικούς και μισθολογικούς σκοπούς, ανέφερε ο Chesky στο email.

«Η ανταπόκριση εσωτερικά ήταν μεγάλη, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακή [ήταν] η ανταπόκριση εξωτερικά, επειδή τη σελίδα καριέρας μας επισκέφθηκαν 800.000 φορές μετά από αυτή την ανακοίνωση», δήλωσε ο Chesky.


Dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *