ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΚΚΕ: 80 προσλήψεις, αποκλειστικά για γυναίκες, πώς θα κάνετε αίτηση
Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών αναζητά 80 γυναίκες (Συνεντεύκτριες) για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων της EUROSTAT σε θέματα έμφυλης βίας.
Tο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών προκηρύσσει την πλήρωση 80 θέσεων έκτακτου προσωπικού (Συνεντευκτριών) στο πλαίσιο της Πράξης «EU survey on Gender-Based violence against women and other forms of inter-personal Violence (EU-GBV) in Greece» για τις ανάγκες υλοποίησης έρευνας πεδίου.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι 4 μήνες.

Οι Συνεντεύκτριες θα έχουν ως αντικείμενο τη συμμετοχή στη διεξαγωγή της κύριας έρευνας πεδίου του ερευνητικού κέντρου σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και τον Υπεύθυνο Πεδίου.

Θα πρέπει να παραδίδουν συμπληρωμένα ερωτηματολόγια με τη μέθοδο CAPI, βάσει του χρονοδιαγράμματος και του σχεδιασμού της έρευνας.

Η αμοιβή ανά ολοκληρωμένο ερωτηματολόγιο ορίζεται στα 20,00€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων, καθώς και των εργοδοτικών εισφορών.
Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tboutziori@ekke.gr (με κοινοποίηση στο e-mail: necoud@ekke.gr ) μέχρι και την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Νεκτάριο Ουδενιώτη /τηλ. 210 7491605/ necoud@ekke.gr .


Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


 Dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *