ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ψάχνει» τον πατέρα η ΕΛ.ΑΣ - Τι κρύβεται πίσω από το Amber Alert

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader, ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον είχε έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, καθώς αναμένετο να γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Πηγή: shutterstock

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον που απήχθη από το σπίτι που έμενε στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον να κρύβονται ενδοοικογενειακά κίνητρα,
καθώς η μητέρα του παιδιού ζούσε για πολλά χρόνια στη Νορβηγία με τον πατέρα του Ράινερ. Οι γονείς του 6χρονου Ράινερ χώρισαν και η μητέρα πήρε το παιδί στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του παιδιού φαίνεται να έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε η μητέρα να του επιστρέψει το παιδί. Το πρώην ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, υποβάλλοντας μηνύσεις. Μάλιστα, ο πατέρας έκανε πολλά αιτήματα να επιστρέψει ο γιος του στη Νορβηγία με τη μητέρα να μην ανταποκρίνεται στα αιτήματά του.


Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader, ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον είχε έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, καθώς αναμένετο να γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο να εντοπιστεί ο πατέρας του παιδιού, που θεωρείται πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση, αν δεν είναι και αυτός που άρπαξε το παιδί. 

Αλλωστε, η μητέρα του παιδιού, που παραμένει σοκαρισμένη από την εξαφάνιση του παιδιού της, υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού της κρύβεται ο Νορβηγός πατέρας του.

Οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν μάρτυρες για την υπόθεση και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (αν εντοπιστεί) ενώ κάνουν έρευνες για να εντοπιστεί και ο πατέρας του παιδιού. Το παιδί, πάντως, πριν το αρπάξει ο άγνωστος άνδρας με την κουκούλα, βρισκόταν με την γιαγιά του και η μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι.

 Οπως περιέγραψε η γιαγιά στους αστυνομικούς, στο σπίτι μπήκε ένας κουκουλοφόρος και άρπαξε τον 6χρονο, στη συνέχεια τον έβαλε σε ένα άσπρο βαν από το οποίο πρόλαβε να δει μόνο το πρώτο γράμμα της πινακίδας του. Η γιαγιά του παιδιού αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του, η οποία κάλεσε κατευθείαν την Αστυνομία. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού της βρίσκεται ο πατέρας του. Πάντως, οι Αρχές - ναι μεν επικεντρώνονται στον εντοπισμό του πατέρα - αλλά ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *