ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Μειώνεται κατά 50% ο φόρος εισοδήματος στην περίπτωση συνεργασίας αγροτών κατά κύριο επάγγελμαΨηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο για πρώτη φορά προβλέπεται μείωση του φόρου εισοδήματος κατά 50% για τα φυσικά πρόσωπα, κατ’ επάγγελμα αγρότες,

 και συγκεκριμένα:για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων συλλογικών φορέων ήγια όσους έχουν συνάψει σύμβαση με συγκεκριμένη επιχείρηση με αντικείμενο τη συμβολαιακή γεωργία.Και στις δύο περιπτώσεις προϋπόθεση είναι να προμηθεύουν το συνεταιρισμό ή την επιχείρηση με ποσότητες προϊόντων ίσων με το 75% τουλάχιστον της συνολικής ποσότητας όμοιων ή παρεμφερών προϊόντων της παραγωγής τους.

Μία σπουδαία πρόβλεψη που ενισχύει την αγροτική οικονομία και δίνει κίνητρο στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Στο ίδιο πλαίσιο, με άλλες διατάξεις του νομοσχεδίου παρέχονται φορολογικά κίνητρα και σε άλλου τύπου υφιστάμενες επιχειρήσεις, ώστε να επιδιώξουν συνεργασίες και να γίνουν πιο παραγωγικές, ανταγωνιστικές και εξωστρεφείς.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει σταθερά το πρόγραμμά της, με βασικό στόχο τη μείωση της φορολογίας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και των αγροτών και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *