ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας – Τορίνο 2022

Οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚωπηλασίαςΟι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που φέτος θα διεξαχεί στο Τορίνο από τις 20 έως 22 Μαΐου 2022.

Στο Πανευρωπαϊκό αυτό πρωτάθλημα συμμετέχουν οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα στους οποίους ο αθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ. Φοροζίδης Παναγιώτης στην τετρακώπου εφήβων και η αθλήτρια του Ομίλου μας Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα στο τετραπλό σκιφ νεανίδων.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις σας και τις προσπάθειες που συνεχώς καταβάλετε και σας ευχόμαστε καλόν αγώνα και κάθε δυνατή επιτυχία!!!


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *