ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μένιος Φουρθιώτης: Αθώος για την κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου


«Πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του», ανέφερε η εισαγγελέας

Δώδεκα χρόνια μετά την καταγγελία της Τζούλιας Αλεξανδράτου ότι ο Μένιος Φουρθιώτης εμπλέκεται στην κλοπή 200.000 ευρώ που είχε εισπράξει ως αμοιβή από το περιβόητο ροζ dvd που είχε πρωταγωνιστήσει ο παρουσιαστής κρίθηκε αθώος, λόγω αμφιβολιών.

 Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απάλλαξε τον κατηγορούμενο για διακεκριμένη κλοπή κρίνοντας πως δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή του.
 Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη τον οποίο κατηγορούσε για την κλοπή του ποσού των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας, το 2010.

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες και κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

 Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 είχε διακοπεί η επαγγελματική του συνεργασία με την Τζούλια Αλεξανδράτου ενώ υποστήριξε πως ουδέποτε είχε κλειδιά του σπιτιού της. Ο Μένιος Φουρθιώτης τόνισε πως δεν έμεινε ποτέ στο σπίτι της σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε τους κωδικούς του συναγερμού της αλλά και του χρηματοκιβωτίου.

Μάλιστα, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης εξετάστηκαν κατ αντιπαράσταση ενώπιον του δικαστηρίου με την νεαρή γυναίκα να επιμένει στον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα διάρρηξης από τον παρουσιαστή. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, επανέλαβε πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε φυλάξει τα χρήματα.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αθώωση του κατηγορούμενου τονίζοντας στην αγόρευση της ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχθηκε ότι ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που παραβίασε το χρηματοκιβώτιο.

 «Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας.

 Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας. Τελικά, το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Μένιο Φουρθιώτη λόγω αμφιβολιών.                                                           news.gr    

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *