ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


2 Μαΐου είναι η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου!
Θεοφάνης Γκατζής


Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της 1ης Μαΐου στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αθανασίου και Ραφαήλ, στην Κατερίνη, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου! Ενώ σήμερα θα τελεστεί Παρακλητικος Κανόνας στις 7μ.μ.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι ο Άγιος Αθανάσιος ήταν για 46 χρόνια Πατριάρχης Αλεξανδρείας! Επίσης, εορτάζει και η ομώνυμη Ιερά Μονή στον Κολινδρό Πιερίας (φωτογραφία 4)! Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων δούλων του Θεού από αρχής κόσμου και πρέσβευε υπέρ ημών!
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *