ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: 1.000.000 ευρώ για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου Μ. Μηλιάς – Καρυών
Με 1.000.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Κατερίνης για την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Μεσαία Μηλιά με τις Καρυές.

Η χρηματοδότηση έρχεται μετά από συνάντηση και συνεργασία που είχε στο Υπουργείο Υποδομών στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου με τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η υλοποίηση του έργου «Κατασκευή-Βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών της Δ.Ε. Πέτρας του Δήμου Κατερίνης», κρίνεται απολύτως αναγκαία. Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση υφισταμένης αγροτικής οδού, βελτίωση των γεωμετρικών της χαρακτηριστικών, καθώς και τη δημιουργία τεχνικών έργων κατά μήκος του δρόμου, προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.Την ικανοποίησή του για τη χρηματοδότηση του έργου από πόρους του Υπουργείου Υποδομών, εξέφρασε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο κ. Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση του, στο αίτημα χρηματοδότησης του έργου. «Τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές του Δήμου μας, αποτελούν βασική προτεραιότητα για τη διοίκησή μας. Είναι σημαντικό που το Υπουργείο Υποδομών χρηματοδοτεί προτάσεις μας που αφορούν τη βελτίωση των δρόμων μας, αφού έτσι ενισχύεται η οδική ασφάλεια και δημιουργούνται προϋποθέσεις ανάπτυξης για τις κοινότητές μας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *