ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη των Lions Κατερίνης στον Οργανισμό Φεστιβάλ ΟλύμπουΜε αφορμή το 54ο Εθνικό Συνέδριο με θέμα ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 – 30 Απριλίου στην Κατερίνη, αντιπροσωπεία της Λέσχης Lions Κατερίνης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Καλλιφατίδη και την ταμία κ. Άννα Μπαραλιάκου, πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.
Την αντιπροσωπεία των Lions υποδέχτηκαν στα γραφεία του οργανισμού ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο διευθυντής κ. Νίκος Λακασάς.

Οι εκπρόσωποι της Λέσχης Lions Κατερίνης, ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΟΡΦΕΟ για τη δράση τους και την προσκάλεσαν στο 54ο Εθνικό Συνέδριο που θα διοργανωθεί φέτος 28 – 30 Απριλίου, στην Κατερίνη με θέμα ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ. Επίσης κατέθεσαν την διάθεσή τους να συνεισφέρουν σε ζητήματα πολιτισμού και είναι αρωγοί του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, για το σημαντικό πολιτιστικό έργο που επιτελεί.

 «Το 54ο Εθνικό μας Συνέδριο, που φιλοξενείται φέτος στην Κατερίνη, είναι μια καλή ευκαιρία να προβληθεί το Φεστιβάλ Ολύμπου στους εκατοντάδες συνέδρους που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο» επεσήμανε ο κ. Καλλιφατίδης.

Από την πλευρά του ΟΡΦΕΟ, ανταπάντησε ο πρόεδρος κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ευχαριστώντας για την τιμητική επίσκεψη και κυρίως για την πρόταση συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Χάρισε στον πρόεδρο κ. Καλλιφατίδη το λεύκωμα των 50 χρόνων και πρόσφερε στην κ. Μπαραλιάκου ένα αριθμό λευκωμάτων να επιδοθούν στους επίσημους του συνεδρίου.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *