ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έτσι θα καταλάβετε αν σας έχουν χακάρει το Gmail, το Facebook ή το iCloud
Τι μπορείτε να κάνετε

Αν το κινητό, το laptop ή ο υπολογιστής αρχίσουν να κολλάνε χωρίς λόγο, είναι πολύ πιθανό να σας έχουν χακάρει.

Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που έρχονται fake προειδοποιητικά pop-ups όταν χρησιμοποιούμε τον browser μας.

Κάτι ακόμη που πρέπει να μας ανησυχήσει, στα social media αυτήν τη φορά, είναι τα τυχαία μηνύματα που λαμβάνουν οι άλλοι από εμάς, χωρίς να τα έχουμε στείλει ποτέ. Φυσικά, ποτέ δεν πρέπει να αγνοούμε τις ειδοποιήσεις που μπορεί να μας στέλνει η συσκευή μας και, συγκεκριμένα, το antivirus μας.
Τι κάνουμε αν έχει παραβιαστεί η ασφάλεια της συσκευής

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους αντιμετώπισης του παραπάνω, είναι να κάνουμε επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

Παράλληλα, αν το antivirus μας κάνει έλεγχο και εντοπίσει ύποπτα προγράμματα, δεν έχουμε παρά να τα διαγράψουμε.

Αν το πρόβλημα επιμείνει, καλό είναι να έρθουμε σε επαφή με κάποιον ειδικό.                                                                                           news.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *