ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού [Europian School Radio Contest] - 12o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
Ενισχύστε τη συμμετοχή του σχολείου μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού δίνοντας την ψήφο σας στη συμμετοχή μας.

Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ για να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα ψηφοφορίας και ακούστε το τραγούδι μας και κάντε κλικ στην καρδούλα.


Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια όλων με την ψήφο σας στο συγκεκριμένο τραγούδι.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


Μπείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://vote.europeanschoolradio.eu/contest2022/listeners/Song-likes-new.php?sort=like&dimotiko=1
Πάνω δεξιά, επιλέξτε Ταξινόμηση, πατήστε την επιλογή Με ID (αύξουσα) – ή μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή κατά likes Φθίνουσα – και βρείτε το τραγούδι:

“7013. Μέχρι εκεί που θέλω… – 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ”


Μόλις τα εντοπίσετε, ακούστε το τραγούδι μέχρι τη μέση του, ώσπου να εμφανιστεί στα δεξιά μια άδεια καρδιά. Τότε μπορείτε να σταματήσετε το τραγούδι και να πατήσετε πάνω στην καρδιά για να γίνει Κόκκινη. Με αυτό τον τρόπο ψηφίζετε το τραγούδι μας.

Ακούστε και στηρίξτε την προσπάθεια των παιδιών μας.

Η ψηφοφορία λήγει στις 25 Απριλίου 2022, στις 21:00.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *