ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Daily Express: Αν γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος αυτές οι χώρες θα πολεμήσουν στο πλευρό της ΡωσίαςΈνα μέτωπο πέντε χωρών βλέπει η Daily Express
Σε ένα υποθετικό σενάριο που θα οδηγηθούμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ρωσία θα έχει στο πλευρό της πέντε ισχυρές χώρες, κάτι που θα της επιτρέψει να απαντήσει στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, αυτό αναφέρει η Daily Express.

Το ΝΑΤΟ δεν έχει ακόμη σχέδια να παρέμβει σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, καθώς φοβάται την έναρξη μιας μεγαλύτερης αντιπαράθεσης. Η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι μια ισχυρή ένωση, ωστόσο, σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης, η Ρωσία θα υπερασπιστεί τον εαυτό της. Επιπλέον, το Κρεμλίνο μπορεί να βασιστεί σε εξωτερική υποστήριξη.
Κίνα και Ινδία

Το Πεκίνο είναι ουδέτερο απέναντι στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία. Προσπαθεί να μην υποστηρίζει ρητά καμία πλευρά. Παράλληλα, η Κίνα ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις της με τη Ρωσία βρίσκονται σε επίπεδο «στρατηγικής εταιρικής σχέσης». Σε έναν υποθετικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η ΛΔΚ σίγουρα θα πολεμήσει στο πλευρό της Μόσχας.

Η Ινδία συνεχίζει να αναπτύσσει σχέσεις με τη Ρωσία, παρά την αμερικανική πίεση. Το κράτος δεν συμφώνησε να επιβάλει κυρώσεις κατά της Μόσχας. Το Κρεμλίνο είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς όπλων στο Νέο Δελχί. Οι χώρες υπέγραψαν συμφωνία πριν από τέσσερα χρόνια για την πώληση αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 ύψους 5,43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Νότια Αφρική, Βραζιλία και Μεξικό

Η Νότια Αφρική ανανέωσε τη συνεργασία της με το Κρεμλίνο. Τα κράτη αλληλεπιδρούν μεταξύ τους πιο στενά από ποτέ. Η χώρα έχει επανειλημμένα σημειώσει ότι η Δύση εκφοβίζει συνεχώς τη Ρωσία. Η Μόσχα προσπαθεί να εισαγάγει θέσεις διατήρησης της ειρήνης στην παγκόσμια πολιτική.

Η Βραζιλία και το Μεξικό έδειξαν την πίστη τους στη Ρωσία με το να μην της επιβάλλουν περιορισμούς. Κανένα από τα κράτη δεν επέκρινε τη Μόσχα ως μέρος ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Δεν πρόκειται να επιβάλουμε οικονομικούς περιορισμούς γιατί θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου», δήλωσε ο πρόεδρος του Μεξικού Λόπες Ομπραδόρ.

Να θυμίσουμε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου. Στόχος της είναι η αποναζοποίηση και αποστρατικοποίηση του γειτονικού κράτους, καθώς και η προστασία των αμάχων στο Ντονμπάς, οι οποίοι «επί οκτώ χρόνια υφίστανται γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου». Τα χτυπήματα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής, καθώς και σε χώρους συσσώρευσης των ΕνόπλωνΔυνάμεων της Ουκρανίας.
pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *