ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ "ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ"
Επανέρχεται πάλι ο εφιάλτης του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας για την μητέρα με τα τρία παιδιά στην Καλλιθέα Πιερίας. Η...

μητέρα 3 παιδιών, το μικρότερο είναι 9 χρόνων, και τα οποία μεγαλώνει μόνη της, κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο με τον πλειστηριασμό από τράπεζα της πρώτης κατοικίας της, το οποίο είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχει στο όνομά της.


Ο πρώτος πλειστηριασμός στις 3/12/21 κατέστη άγονος λόγω έλλειψης πλειοδοτών.


Τώρα δόθηκε εντολή και πάλι από πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο σε συμβολαιογράφο να προβεί στη συνέχιση νέου πλειστηριασμού για την πρώτη κατοικία της μητέρας με τα τρία παιδιά.


Η γυναίκα βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση και απελπισία, μόνη της και αβοήθητη απέναντι στην νέα απειλή να χάσει το μοναδικό σπίτι της και να ξεσπιτωθεί μαζί με τα τρία της τέκνα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *