ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Πιερικός ξαναγίνεται ΜΕΓΑΛΟΣ! Με έργα όχι με λόγια...
Όλοι εμείς που μετέχουμε στην οικογένεια του Πιερικού και ιδιαίτερα όσοι είμαστε καθημερινά δίπλα του, ζούμε μια χρονιά που φαντάζει απίστευτη.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα άκρως επαγγελματική από όλες τις απόψεις. Είναι κάτι το οποίο φαίνεται εύκολα κάθε ημέρα.
Παράδειγμα για μια ακόμη φορά, ο Πιερικός θα διανυκτερεύσει σε ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία για το ματς με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στην Αθήνα.Και δεν είναι η πρώτη φορά που η αποστολή βρίσκεται στην αφρόκρεμα των ξενοδοχείων. Αυτό συμβαίνει σε κάθε μακρινή αγωνιστική έξοδο βάση του προγράμματος του. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, συνοδοί και προσωπικό, αισθάνονται το μεγαλείο αυτού του συλλόγου και τη δυναμική που βγάζει η φετινή τεράστια προσπάθεια διοίκησης και Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, να κάνουν και πάλι την ομάδα μας, σημείο αναφοράς στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας!
pieria sport.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *