ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αιμοδοσία Θρακικού Γανόχωρας
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γανόχωρας "Ο Θρακικός" σας προσκαλεί στην 6η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου από τις 9πμ. έως τη 1μμ. στο κτήριο του συλλόγου.

Αιμοδότες μπορούν να είναι:Όλοι οι ενήλικες 18-63 ετών, αρκεί να μην έχουν καταναλώσει αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και να έχουν φάει ένα ελαφρύ πρωινό 2 ώρες πριν την αιμοληψία.

Βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας!

Δίνουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας και προσφέρουμε ζωή!
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

<