ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επιμελητήριο Πιερίας: Εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕ Ηλία Χατζηχριστοδούλου
Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας.

Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καζαντζίδης, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μπεκιαρόπουλος και η ταμίας Περιστέρα Γιαννακοπούλου.

Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον κ. Η. Χατζηχριστοδούλου για τη γενικότερη υποστήριξη και συμπαράσταση που παρέχει το Επιμελητήριο στην Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των συνταξιούχων ως απόρροια της γενικότερης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της χώρας καθώς και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, αλλά και τρόποι ανάπτυξης και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πιερίας. Τα μέλη της Ένωσης ζήτησαν από τον πρόεδρο την αρωγή του Επιμελητηρίου για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων εκμάθησης Η/Υ για να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες τα μέλη τους, καθώς και τη χορήγηση ενός Η/Υ για τις ανάγκες του γραφείου της Ένωσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην συμβολή των συνταξιούχων εμπόρων που ως επιχειρηματίες κατά το παρελθόν καθόρισαν την πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη αυτού του τόπου και συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ευχάριστη έκπληξη να συζητάς με παλιούς επαγγελματίες και μέσα από την πείρα τους να σου προτείνουν τρόπους για την ανάπτυξη του τόπου μας και να βλέπεις την όρεξή τους για μάθηση και εκσυγχρονισμό». Φυσικά αποδέχτηκε με χαρά την πραγματοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο το Επιμελητήριο θα στέκεται αρωγός στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *