ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πρόσκληση Αντιδημαρχίας Ανατολικού Ολύμπου
Καλούνται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, τα οποία βρίσκονται έμπροσθεν της παραλιακής ζώνης της Κοινότητας Λεπτοκαρυάς, από το ύψος των Κατασκηνώσεων των Ευαγγελικών έως και το ξενοδοχείο Poseidon Palace, να παραβρεθούν την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στις 6μμ στο Ξενοδοχείο «Ακροθαλασσιά» στη Λεπτοκαρυά, με θέμα συζήτησης το έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί στην παραλιακή ζώνη.

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου

Δημήτρης Μυλωνέρος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *