ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη του προέδρου της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», κο Παναγιώτη Χρυσικό. Ο κος Χρυσικός δώρισε στην Αντιπεριφερειάρχη τα πρακτικά της «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ – Ιωάννης Θεοφάνους Σακελλαρίδης Μνήμης τε και Μουσικής Εγκώμιον» κι εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη συμβολή της Αντιπεριφέρειας στην έκδοσή τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει πάντοτε τις τοπικές κοιτίδες πολιτισμού, οι οποίες κοινωνούν την τέχνη, το θέαμα και τη μουσική όχι μόνο στους κατοίκους της Πιερίας, αλλά και στους επισκέπτες της. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το κοινό έχει πραγματική και ουσιαστική ανάγκη τέτοιου είδους ποιοτική ψυχαγωγία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση της Αντιπεριφερειάρχη πως ο πολιτισμός θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα όχι μόνο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]