ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Επενδυτικό ενδιαφέρον από όμιλο του Ντουμπάι για Ιατρικό – Θεραπευτικό Τουρισμό
Επιστολή – πρόσκληση από μεγάλο επενδυτικό όμιλο, προκειμένου να μεταβεί σε συνάντηση εργασίας στο Ντουμπάι, όπου θα παρουσιαστεί – συζητηθεί πρόταση για τη δημιουργία δομών στον Δήμο Κατερίνης, στον τομέα του Ιατρικού – Θεραπευτικού τουρισμού και Ευεξίας – Μακροζωίας αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή – πρόσκληση: «Ο Δήμος Κατερίνης, έχει ειδικά χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματα για τη δημιουργία των απαραίτητων – ιδανικών συνθηκών για αυτού του είδους την επένδυση, καθώς συνδυάζει θάλασσα, βουνό και έχει εύκολη πρόσβαση (εθνική οδός, κοντά στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»).

Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου και όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Η εξωστρέφεια και οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου είναι για μας προτεραιότητα. Η συγκεκριμένη πρόσκληση συνιστά μία ευκαιρία να διερευνήσουμε σε πρώτη φάση τις δυνατότητες συνεργασίας. Άλλωστε διαρκής στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την τουριστική περίοδο και να ενισχύσουμε την έννοια του Τουρισμού με την προσθήκη επιπλέον θεματικών μορφών τουρισμού, καθώς και προγραμμάτων ευεξίας».
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *