ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: Συντήρηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τη συντήρηση και την επέκταση τμημάτων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς της. Το έργο με κωδικό 2131ΠΙΕ002ΚΑΠ20 και χρηματοδότηση από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προβλέπει τη συντήρηση – αντικατάσταση και επισκευή των στηθαίων ασφαλείας και των πινακίδων σήμανσης κατά μήκος του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την αντικατάσταση μονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας ικανότητας συγκράτησης Ν2 λειτουργικού πλάτους W2, ικανότητας συγκράτησης Η1 λειτουργικού πλάτους W3, ικανότητας συγκράτησης Η2 λειτουργικού πλάτους W5 κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α, καθώς και την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας ικανότητας συγκράτησης Η2 λειτουργικού πλάτους W4 κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α, σε σημεία που θα επιδείξει η υπηρεσία και αφού καλύπτουν τις συνθήκες και προδιαγραφές τοποθέτησης, σύμφωνα με την ΟΜΟΕ ΣΑΟ ΚΑΤΑ ΕΛΟΤ ΕΝ 13-17 2 και σύμφωνα με το ελάχιστο μήκος τοποθέτησης, ώστε να ισχύουν τα πιστοποιητικά των στηθαίων.

Επιπλέον, προβλέπεται η συντήρηση και αντικατάσταση ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πιερίας, όπως επίσης και η αποξήλωση παλαιών ή κατεστραμμένων προς αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όπως επίσης και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στοχεύουν στην αύξηση της ασφάλειας των διερχόμενων αυτοκινήτων και στην ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *