ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ: Εντατικοί έλεγχοι της αρμόδιας Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής ΜέριμναςΣτο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας διενεργεί τακτικούς και έκτακτους υγειονομικούς ελέγχους σε καταστήματα και γενικά επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σταθμούς μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Εν όψει των εορτών του Πάσχα διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, ενώ στα κλιμάκια ελέγχου μαζί με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πιερίας συμμετέχουν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες, η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Π.Ε. Πιερίας, όπως επίσης και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *