ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Κίνα απέρριψε την θεατρική παράσταση Ζελένσκι στον ΟΗΕ κι έλαβε καθαρά θέση υπέρ της Ρωσίας


Οι δυτικοί επιμένουν στις κατηγορίες κατά της Μόσχας για την Μπούκα

H θεατρική παράσταση που έδωσε ο ηθοποιός πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι για τις «ρωσικές σφαγές στην Μπούκα» σε απ’ευθείας μετάδοση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κατόπιν της απόφασης των ΗΠΑ και της Βρετανίας και της Γαλλίας, δεν έπεισαν την Κίνα.


Οι ισχυρισμοί του ότι τα ρωσικά στρατεύματα είχαν σκοτώσει πολίτες, απορρίφθηκαν από τον Κινέζος εκπρόσωπο ο οποίος του απάντησε ότι «οποιεσδήποτε ισχυρισμοί για τα γεγονότα στην Μπούσα πρέπει να επιβεβαιωθούν από γεγονότα για τα οποία δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Η όλη ομιλία του προέδρου Ζελένσκι δεν αποτελεί αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, αντιθέτως, θα δημιουργήσουν νέα πολύπλοκα προβλήματα».

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος της Κίνας κάλεσε τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ να ξεκινήσουν διάλογο με τη Ρωσία για την επίλυση των διαφορών και να μην αναλίσκονται σε αντιπαραγωγικές κατηγορίες.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος Vasily Nebenzya, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε, αναμενόμενα αρνήθηκε ότι ο ρωσικός Στρατός ενεπλάκη σε τέτοια εγκλήματα.                                                                                       pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *