ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εκδήλωση τιμής & μνήμης για τον Αλέκο Παναγούλη

Σύνταξη Νάσος Μπράτσος
Τις καθιερωμένες εδώ και χρόνια εκδηλώσεις «Παναγούλεια» υλοποιεί και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής. Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ο Αλέκος Παναγούλης ως σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το πλούσιο πρόγραμμα των φετινών Παναγουλείων, που έχει επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου, ξεκινάει φέτος με μια συζήτηση για την πλαισίωση του ανθρώπου – σύμβολο της Δημοκρατίας, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


Το Σάββατο 7 Μαΐου, συζητάμε για την ανάδειξη του Αλέξανδρου Παναγούλη σε σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα και λαϊκό ήρωα με αφορμή τη διπλωματική εργασία του Δ. Γαρρή στο ΕΚΠΑ.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:
-Βαγγέλης Καραμανωλάκης, Καθηγητής ΕΚΠΑ
-Δημήτρις Γαρρής, Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΚΠΑ
Απαγγελία ποιημάτων: Μαρία Κιάμου-Πέτρου
Συντονισμός: Γιώτα Μήκου».

ΠΗΓΗ    ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *