ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αναλαμβάνει ο Κούγιας τον Λαγό της Χρυσής Αυγής;

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη «έβγαλε είδηση» και για μια άλλη μεγάλη δίκη που αναμένεται
Με μια έκπληξη έκλεισε σήμερα η συνεδρίαση της δίκης του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.Συγκεκριμένα, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωνε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι επόμενες δικάσιμοι, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας φέρεται να αντέδρασε καθώς αναφέρθηκε η ημερομηνία 15 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, και όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό ο Αλέξης Κούγιας να ενταχθεί στην ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισης, εκπροσωπώντας μάλιστα τον Γιάννη Λαγό.

Παρά το γεγονός πάντως ότι δεν επιβεβαιώνεται επισήμως ότι ο Κούγιας έχει αναλάβει τον Λαγό, το γεγονός του κωλύματος του δικηγόρου τη συγκεκριμένη ημερομηνία μάλλον αυξάνει τις πιθανότητες να επιβεβαιωθούν τελικά οι πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός εκπροσωπούνταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της 5ετούς διάρκειας της δίκης της Χρυσής Αυγής από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ωστόσο στην τελευταία φάση της διαδικασίας, το στέλεχος της Χρυσής Αυγής τον είχε αντικαταστήσει με τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Κωνσταντίνο Πλεύρη.                                                                                           koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *