ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Τα Συσσίτια της Προσφοράς – Ενημέρωση στις νέες εγκαταστάσεις
Ενημέρωση – ξενάγηση στις ανακαινισμένες πρότυπες εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής των συσσιτίων ” ΆΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ” της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποίηση την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο οικείος Μητροπολίτης Γεώργιος, παρουσία των τριών Ιερέων που στελεχώνουν την επιτροπή και οι οποίοι επιμελούνται και συντονίζουν το θεάρεστο αυτό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Στην προσφώνησή του ο κ. Γεώργιος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, στην υποστήριξη των αυτοδιοικητικών φορέων, καθώς και στην σημαντική προσφορά της πληθώρας των εθελοντών και των χορηγών.

Επισήμανε χαρακτηριστικά: “Είναι ντροπή στα χρόνια που διανύουμε να υπάρχουν ανάγκες σίτισης. Την ανάγκη αυτή των συνανθρώπων μας υποστηρίζουμε εδώ και είκοσι δύο χρόνια και αυτό θα πράττουμε όσο υπάρχει αυτή η δυσκολία στην κοινωνία μας. Αυτό άλλωστε αποτελεί μέρος του έργου της Εκκλησίας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαραστάτες μας.”

Περίπου πάνω από διακόσιες μερίδες διανέμονται καθημερινά τόσο στους αναξιοπαθούντες συντοπίτες, στους τρόφιμους του ξενώνα απεξάρτησης εθισμένων, στους κρατούμενους της Αστυνομίας, στους πρόσφυγες και στους άπορους φοιτητές του τοπικού ΤΕΙ. Τη διαδικασία της προώθησης αναλαμβάνουν εθελοντές σε κάθε ενορία της Κατερίνης και ευρύτερα.

Την καθόλα πανανθρώπινη πρωτοβουλία συντονίζουν οι Ιερείς, Ευάγγελος Πουλατσίδης, Κυριάκος Κοκελίδης και Βασίλειος Γκαντάς.

Άξιοι όλοι τους.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *