ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίθανη φώτο με τον ίδιο και τον γιο του να οδηγούν τρακτέρ

Μισό λεπτό! Μην φανταστείτε ότι ο μικρός ανέβηκε κυριολεκτικά πάνω σε ένα κανονικό τρακτέρ. Σε ένα πραγματικό τρακτέρ ανέβηκε ο σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς. Ο μικρός Κένζι, ανέβηκε στο δικό του παιδικό τρακτέρ, που ομολογουμένως είναι καλύτερο, πιο όμορφο και γλυκό από του... μπαμπά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του και αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές. Μάλιστα, για να πούμε του "στραβού το δίκιο" τον Κένζι μόνο του, είχαμε να τον δούμε καιρό. Πολύ καιρό.
Τελευταία φορά, ο γνωστός σεφ είχε αναρτήσει φωτογραφία της μικρότερης κόρης του, Izumi. (Αν δεν την είχατε δει, δείτε τη εδώ)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι παντρεμένος με τη γυναίκα της ζωής του, τη Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την 6χρονη Αριάνα-Τσιχίρο, τον 3χρονο Κένζι και τη μικρούλα Ιζούμι που έγινε ενός έτους τον περασμένο Νοέμβρη.                                                   mothersblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]