ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συντήρηση και επέκταση τμημάτων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Πιερίας
Τις εξελισσόμενες εργασίες αποκατάστασης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας οδού του τεχνικού έργου «Συντήρηση και επέκταση τμημάτων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ ΠΕ Πιερίας», επέβλεψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο σημείο εκτέλεσης των σχετικών εργασιών.

Το έργο, με χρηματοδότηση στο Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2020, υλοποιείται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης και αφορά εργασίες αποκατάστασης ή τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας οδού κατάλληλου τύπου, αποξήλωση υφισταμένων παλαιών (τσιμεντένιων κυρίως) οριοδεικτών και τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών οδού και πύκνωση αυτών όπου απαιτείται, καθώς και αποξήλωση υφισταμένων παλαιών πινακίδων.

Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχωράει με ταχείς ρυθμούς, με γνώμονα την ολοκλήρωση σημαντικών έργων οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση των υποδομών της Πιερίας μας», υπογραμμίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *