ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΜΕΙΚΤΗ)


Καλείσθε σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη στις 6 Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 και την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 17567/25.3.2022(ΦΕΚ 1454 Β) ΚΥΑ, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία έκτασης 700 τ.μ., τμήματος του ΒΚ341 στην Κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης
Εισηγητής: Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας          

Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία έκτασης 527 τ.μ., τμήμα του ΒΚ341 στην Κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης
Εισηγητής: Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας

Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία δημοτικής έκτασης 206.286,90 τ.μ., τμήματος του αριθ. 369γ γεωτεμαχίου του αγροκτήματος Σεβαστής
Εισηγητής: Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας

Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατεπείγουσα κατασκευή ταφικών τετραγώνων λόγω έκτακτων αναγκών (COVID) στις Δ.Ε. Κατερίνης και Δ.Ε. Παραλίας» (96/2021 μελέτη)
Εισηγητής: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση ασφαλτοστρωμένων δημοτικών οδών Δ.Ε Παραλίας, Δήμου Κατερίνης έτους 2021» (113/2021 μελέτη)
Εισηγητής: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Εκλογή υδρονομέων για το Δήμο Κατερίνης για την αρδευτική περίοδο 2022
Εισηγητής: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Κατερίνης
Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Εξώδικος καθορισμός (συμβιβαστικός) καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω ελλειμματικής απόδοσης γης, της ιδιοκτησίας με κ.κ. 052711 στο ΟΤ 673 της Π.Ε. Καπνικός Σταθμός – Επέκταση σύμφωνα με την 1/2005 Π.Ε.
Εισηγητής: Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης

Ορισμός δικηγόρου για ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την αγωγή της εταιρείας με την επωνυμία «S.I.K. Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» και σύνταξη πρακτικού ενδοδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ της εν λόγω εταιρείας και του Δήμου Κατερίνης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 126 Β΄ΚΔΔ
Εισηγητής: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Ορισμός δικηγόρου για ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την αγωγή του Ιωάννη Χατζημήτρου και σύνταξη πρακτικού ενδοδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του αιτούντος και του Δήμου Κατερίνης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 126 Β΄ΚΔΔ
Εισηγητής: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης για όσους εκ των δημοτικών συμβούλων διαθέτουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και με τηλεδιάσκεψη για όσους δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Θεοφάνης Τερζόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *