ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, την Τρίτη 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Τελετή Αποφοίτησηςνέων πτυχιούχων των δύο Προγραμμάτων Σπουδών (Ιερατικών και Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων) της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Την τελετή παρουσίας η Δρ. Μαρία Καράμπελια, μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού της Ακαδημίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Εκπρόσωπος του ΠαναγιωτάτουΜητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, ο εκπρόσωπος των Φοιτητών Σωτήρης Θεολόγου, ενώ εκ μέρους του Διδακτικού Προσωπικούμίλησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Κόϊος, Διευθυντής Σπουδών.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της Ακαδημίας. Ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας προς τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, για τη διαχρονική στήριξή του στο έργο της Ακαδημίας. Τέλος, συνεχάρη τους νέους πτυχιούχους, καθώς και τους γονείς τους, για τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Η Τελετή Ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την καθομολόγηση και την απονομή των πτυχίων σε 10 πτυχιούχους του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών και 8 πτυχιούχους του Προγράμματος Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων.

Επίσης, προσήλθαν να λάβουν επίσημα τα πτυχία τους και 12 πτυχιούχοι των δύο προηγούμενων ετών, καθώς δεν είχε τότε δοθεί η δυνατότητα αυτή λόγω της πανδημίας.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *