ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το περίπτερο στον πεζόδρομο της οδού Μ.Αλεξάνδρου

Οι υπηρεσίες του Δήμου απομάκρυναν το κουβούκλιο περιπτέρου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 89 (στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου)Με στόχο να απελευθερωθούν ζωτικοί κοινόχρηστοι χώροι και να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πεζών, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειές του για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου απομάκρυναν το κουβούκλιο περιπτέρου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 89 (στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου).

Της αποξήλωσης, προηγήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών. Ειδικότερα, μετά τη λήξη μίσθωσης της σχετικής άδειας λειτουργίας του, με εισηγήσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, λήφθηκε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο για την κατάργησή του και ακολούθησε η απομάκρυνση του κουβουκλίου.

1 of 4Τις εργασίες απομάκρυνσης συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης, σύμφωνα με τον οποίο το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των κενωθέντων περιπτέρων, το οποίο εφαρμόζεται συστηματικά από τις υπηρεσίες του Δήμου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία και η διέλευση των πεζών είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί.

Όπως σημειώνει ο κος Κυριακίδης: «Προτεραιότητά μας είναι η απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων για τους πεζούς και η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι: αντίστοιχες διαδικασίες απομάκρυνσης, θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα σε περίπτερα επί: της οδού 19ης Μαΐου 33 (μετά την οδό Ζαλόγγου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς), της οδού Λ. Ιασωνίδη 77, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Τέλος, επί της της οδού Νίκης, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής, στην Κοινότητα Παραλίας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *