ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η κυβέρνηση επιμένει σε διερευνητικές και οι Τούρκοι στήνουν συνέδρια για τις «ελληνικές φρικαλεότητες»!


Ορίστε πως μας σκάβει τον λάκκο η Άγκυρα
Ενώ η ελληνική κυβέρνηση επιμένει στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, στη γείτονα στήνουν ανθελληνικά συνέδρια ανακαλύπτοντας «ελληνικές φρικαλεότητες στην Ανατολία», όταν είναι υπεύθυνοι για την σφαγή των Ελλήνων στη Μικρά Ασία και στον Πόντο.

Στο πολιτιστικό κέντρο Ατατούρκ στη Σαμψούντα μαζεύτηκαν διάφοροι Τούρκοι καθηγητές, με πρωτοβουλία της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαύρης Θάλασσας» και σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού για να προωθήσουν τη γνωστή προπαγάνδα της Άγκυρας.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Nilüfer Erdem από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, ο Δρ. Çağla Tagbat από το Πανεπιστήμιο Μαρμαρά, ο Δρ. Neval Konuk Halaçoğlu και άλλοι καθηγητές για να παρουσιάσουν σαν… θύμα την Τουρκία.

Αφού πρώτα παρουσίασαν 43 έγγραφα μέσω των οποίων εξήγησαν τις εξεγέρσεις κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας, κατέληξαν σε επίθεση κατά της Ελλάδας και μάλιστα σχεδίασαν το πως θα αντεπιτεθούν!


Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαύρης Θάλασσας» Salih Meriç: «Το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού διέθεσε 1 εκατομμύριο 800 χιλιάδες ευρώ + ΦΠΑ (περίπου 30 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) για 70 έργα για την αντιμετώπιση του «Τουρκικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας», την οποία αποκαλούν «Μικρασιατική Καταστροφή», το 2022. Θα πραγματοποιηθούν πολλές μελέτες όπως παιδιά, νεολαία, ακαδημαϊκές σπουδές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες».

Δηλώνοντας ότι ο προϋπολογισμός που διατίθεται από την Ελλάδα για αυτές τις μελέτες είναι σημαντικός, ο Meriç είπε ότι οι ΜΚΟ στην Ελλάδα έχουν κάνει πολύ επιτυχημένες εργασίες και ότι οι τουρκικές ΜΚΟ θα πρέπει να αυξήσουν τις ακαδημαϊκές και καλλιτεχνικές τους σπουδές, ειδικά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, προκειμένου να σταματήσουν την αποδοχή των ελληνικών θέσεων! Επιπλέον, ο Meriç σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να ιδρυθεί ένα ινστιτούτο σε ένα από τα Πανεπιστήμια της Σαμψούντας προκειμένου να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στους… ισχυρισμούς για τη Γενοκτονία του Πόντου!

Ορίστε πως μας σκάβει τον λάκκο η Άγκυρα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει σε διαλόγους που δεν έχουν κανένα νόημα και αποτέλεσμα και ο Βενιζέλος δηλώνει ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη!                     newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *