ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πάνω από χίλιες διακοπές ρεύματος καθημερινά σε όλη την Ελλάδα
Στοιχεία για τις διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά ανά την Ελλάδα για απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος παρουσίασε ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, μιλώντας στο Οpen. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, καθημερινά δίνονται πάνω από χίλιες εντολές για διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα.


Ο κ. Μανιάτης είχε αναφέρει χθες ότι, μετά από μία παύση των διακοπών ρεύματος την περίοδο του Πάσχα, από σήμερα θα αρχίσουν και πάλι να γίνονται διακοπές, καθώς οι πιέσεις από τους παρόχους είναι μεγάλες, ενώ είχε αποκαλύψει ότι μόνο στην Αττική υπάρχουν 500 εντολές για διακοπή ρεύματος ημερησίως.

Ως προς την υπόλοιπη Ελλάδα, σήμερα σημείωσε: "Στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης έχουμε περίπου 1.200 διακοπές που πέφτουν στο σύστημα κάθε εβδομάδα. Στην περιοχή Πελοποννήσου, Ηπείρου και στα Ιόνια Νησιά πέφτουν γύρω στις 1.600 την εβδομάδα. Αν πάμε στην Κρήτη, πέφτουν γύρω στις 1.000 την εβδομάδα περίπου, άρα καταλαβαίνετε ότι ξεπερνάμε τις 1.000 διακοπές ημερησίως, είμαστε γύρω στις 1.100 ημερησίως".

Αναφορικά με την επανέναρξη των διακοπών ρεύματος, σχολίασε πως "το μόνο σημαντικό σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχει πολύ προσωπικό για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες που ζητάνε οι πάροχοι για να γίνουν οι διακοπές, γι' αυτό κι εμείς κάνουμε έκκληση, γιατί στο τέλος την πληρώνουν οι τεχνικοί. Πηγαίνοντας να κάνουν τη διακοπή έχουν δεχθεί χτυπήματα, πυροβολισμούς, και καταλαβαίνετε ότι την ευθύνη δεν την έχουμε εμείς, αλλα αυτοί που δίνουν τις εντολές για να γίνεται η διακοπή του ρεύματος".

koutipandoras.gr
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *