ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δράσεις από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Επιμελητήριο Πιερίας

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, βρέθηκαν στο ειδικό περίπτερο του Επιμελητηρίου στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Π.Ε. Πιερίας, κατανοώντας την ανάγκη τόνωσης της τοπικής αγοράς, προχώρησαν από κοινού σε μία δράση προσέλκυσης των καταναλωτών, με σκοπό την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Η κα Μαυρίδου, η οποία βρέθηκε στο περίπτερο, είχε την ευκαιρία να μοιράσει πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα συνομίλησε μαζί τους λαμβάνοντας θετικά μηνύματα και σχόλια για την εν λόγω δράση, που φάνηκε ήδη από την πρώτη μέρα πως έχει μεγάλη ανταπόκριση στους συμπολίτες μας.Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αφουγκράζεται την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών καταστημάτων και είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη στήριξη της αγοράς της περιοχής μας, η οποία τόσο λόγω της πανδημίας, όσο και λόγω των ανατιμήσεων έχει πληγεί και χρειάζεται δραστικές λύσεις για την ουσιαστική τόνωσή της.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *