ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Κατερίνης


Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 σε οδούς του κέντρου της Κατερίνης. Η προγραμματισμένη διακοπή είναι απαραίτητη για την αντικατάσταση της κεντρικής βάνας και την εκκένωση-καθαρισμό του δικτύου ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα υπάρξει διακοπή νερού στον τομέα που περικλείεται μεταξύ των οδών 16ης Οκτωβρίου, Βάρναλη, Τσιμισκή, πλατεία Δημαρχείου και πέριξ των οδών αυτών.

Η ΔΕΥΑΚ, ζητά την κατανόηση των καταναλωτών και προτρέπει να αποθηκεύσουν ποσότητες νερού, για την κάλυψη των αναγκών υγιεινής τους.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *