ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Η Ρωσία διπλασίασε τα κέρδη της από την πώληση υδρογονανθράκων και άνθρακα μεσούντος του πολέμου!

Η Ρωσία έσπασε κάθε ρεκόρ κερδών από την πώληση φυσικού αερίου, πετρελαίου και γαιάνθρακα παρά τη μικρή μείωση των πωλήσεων λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν για να την πιέσει να τερματίσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες ενός ερευνητικού οργανισμού με έδρα τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα το Κέντρο Έρευνας για την Ενέργεια και τον Καθαρό Αέρα (CREA) σε έκθεσή του αποκαλύπτει ότι η Ρωσία έχει σχεδόν διπλασιάσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις ορυκτών καυσίμων στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των δύο μηνών πολέμου στην Ουκρανία.


Η άνοδος των τιμών αντιστάθμισε και με το παραπάνω την απώλεια του όγκου των πωλήσεων λόγω των κυρώσεων, σύμφωνα με την έρευνα.


Από την έναρξη του πολέμου, η Ρωσία έχει πουλήσει ενεργειακούς πόρους αξίας 46 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτό είναι περίπου διπλάσιο από τον αριθμό των πωλήσεων την ίδια περίοδο το 2021, σύμφωνα με την CREA.                                                                        pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *