ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Υπ. Εργασίας: «Παγώνουν» οι κυρώσεις σε όσους εισπράττουν παράνομα επιδόματα αναπηρίας

Τι αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας

Πηγή:Intimenews


Με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας «παγώνουν» προσωρινά οι κυρώσεις για όσους οι έλεγχοι του ΟΠΕΚΑ έδειξαν ότι εισπράττουν ταυτόχρονα και σύνταξη και επίδομα αναπηρίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Εργασίας, που έρχεται ως απάντηση σε δημοσιεύματα, «ΟΠΕΚΑ προβαίνει σε τακτικούς ελέγχους σε σχέση με τη παροχή επιδομάτων, όπως προβλέπεται στον ν.4520/2018. Αντίστοιχοι έλεγχοι έχουν γίνει και πριν την εκλογή της σημερινής κυβέρνησης».

«Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών βρέθηκαν περιπτώσεις επιδοματούχων, που λαμβάνουν ταυτόχρονα και σύνταξη και επίδομα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

«Με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων», τονίζεται στην ανακοίνωση, «"παγώνουν" οι συνέπειες αυτών των ελέγχων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα σφαιρικά και με πνεύμα δικαιοσύνης σε συνεργασία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (e-ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ) και των αντίστοιχων υπηρεσιών του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».                                                                                                               imerisia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *