ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Άνοιξαν και πάλι τα ΚΑΠΗ της πόλης

Επαναλειτουργούν από χθες Δευτέρα 04/04, τα δύο Κέντρα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Κατερίνης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που βίωσαν τον φόβο της ασθένειας και παρέμειναν στις οικίες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και να έρθουν σε επικοινωνία και επαφή με οικεία πρόσωπα.
«Η επαναλειτουργία των δύο ΚΑΠΗ της πόλης γίνεται με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα» διευκρινίζει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιώργος Τσιαλός επισημαίνοντας ότι: «Η τακτική επικοινωνία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, όπως διαπιστώνουμε τους γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και βελτιώνει την καθημερινότητά τους».Σημειώνεται, ότι, όλοι οι ωφελούμενοι θα πρέπει κατά την είσοδό τους να επιδεικνύουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων), σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *