ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μπουμπούκια! Τούρκοι ακροδεξιοί έγιναν “αδέλφια” με τους Ουκρανούς του Αζοφ-Στο στόχαστρο των Τούρκων νεο-ναζί Έλληνες και Αρμένιοι

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι μεταξύ Τούρκων και Ουκρανών εθνικιστών


Ηνέα τουρκική ακροδεξιά ομάδα, η οποία αυτοαποκαλείται «Ataman Kardeşliği» (Αδελφότητα Αταμάν), αναφέρει αδελφοσύνη με τα μέλη του Συντάγματος Αζοφ, εγκρίνοντας τις θηριωδίες που έχουν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι Ουκρανοί νεο-ναζί.Violent Turkish nationalist/neo-Nazi Ataman Kardesligi members showing solidarity with Ukraine and the neo-Nazi Azov battalion. No surprise. pic.twitter.com/5N96MCgk6f— Lindsey Snell (@LindseySnell) April 9, 2022

Η ομάδα αυτή, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο, τραβά βίντεο που φαίνονται να χτυπούν πρόσφυγες. Τον Σεπτέμβριο η ομάδα μαγνητοσκοπήθηκε να χτυπά έναν Σύριο πρόσφυγα με ένα κλομπ, λέγοντας ότι ο άνδρας παρενοχλούσε Τουρκάλες γυναίκες.


Η ομάδα καλεί και άλλους Τούρκους πολίτες να κινητοποιηθούν ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. «Πρέπει να τερματίσουμε αυτή την κατοχή και να χύσουμε το αίμα άλλων εθνοτήτων», είπαν. «Μη φοβάστε να σας πουν ρατσιστές ή φασίστες. Θα χάσουμε την πατρίδα μας αν δεν είμαστε ρατσιστές σήμερα».

Στα βίντεο τους οι Τούρκοι νεο-ναζιστές επαναλαμβάνουν ότι στόχος τους είναι να χυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα για τον «Τούρκο Θεό».


Με το να χύσουν αίμα, στόχος τους είναι να αναβιώσουν το τουρκικό πνεύμα και να ευχαριστήσουν τους προγόνους τους.

Ως εκ τούτου, λένε ότι δεν θα δείξουν κανένα έλεος στους εχθρούς τους.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα μοιράστηκε μια «πυραμίδα επίθεσης» στην οποία απαριθμεί σε ποιες ομάδες θα επιτεθούν με ποια σειρά.

Σύμφωνα με την πυραμίδα, οι Άραβες, οι Κούρδοι, οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί δέχθηκαν πρώτοι επιθέσεις, ακολουθούμενοι από Εβραίους, Μαύρους και Ιρανούς και τέλος Αρμένιους, Έλληνες και άλλες ομάδες.


Υπενθυμίζουμε ότι η οργάνωση U.E.T.D. (Ευρωπαϊκή Ένωση Τούρκων Δημοκρατών) αποτελεί το μανδύα που καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για δυναμική αιχμή του δόρατος του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ στις ευρωπαϊκές χώρες.


Διαθέτει ανεξάντλητα κονδύλια και καλύπτει οργανωτικά τις μαζικές κινητοποιήσεις των Τούρκων που ζουν και εργάζονται στην Ευρώπη.


Η Τουρκία του Ερντογάν δραστηριοποιείται ενεργότατα στην Ευρώπη δημιουργώντας ως κάλυμμα διαφόρους συλλόγους και οργανώσεις. Σε αυτές "συναντώνται" το ΑΚΡ του Ερντογάν και οι γκρίζοι λύκοι του Μπαχτσελί. Αυτοί είναι οι πληροφοριοδότες της ΜΙΤ, προκειμένου αυτή να διεξάγει επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Το κύριο πρόβλημα της ΕΕ είναι ηαντιμετώπιση του «ισλαμιστικού αυτονομισμού», που διαρρέει σε Αυστρία και τη Γερμανία, καθώς οι τουρκικές ισλαμιστικές και εθνικιστικές ομάδες στην Ευρώπη, που κινητοποιήθηκαν από την Άγκυρα, υπόκεινται σε αυστηρότερο έλεγχο.


Στην Τουρκία, οι Γκρίζοι Λύκοι είναι οργανωμένοι ως κλάδοι νεολαίας του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), που ονομάζεται Ιδεαλιστές εστίες.

Το MHP υπήρξε ένθερμος πολιτικός σύμμαχος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν τα τελευταία χρόνια.


Ο Μεχμέτ Αλί Άγκκα, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β 'το 1981, είναι ίσως ο πιο διαβόητος των Γκριζων Λύκων διεθνώς.


Το κίνημα έχει διάφορες "βιτρίνες" στην Ευρώπη, όπως ο σύλλογος με την ονομασία "Ομοσπονδία Τουρκικών Συλλόγων Δημοκρατικών Ιδεαλιστών" στη Γαλλία.


pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]