
Ελάφι “έκοβε” βόλτες στο κέντρο της πόλης του Αμυνταίου, με τους κατοίκους να αποθανατίζουν τις στιγμές της παρουσίας του.
Η “απόφαση” του ελαφιού να κατέβει στην πόλη αποτελεί θέμα συζήτησης στο Αμύνταιο καθώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Στα τραπεζάκια των καφέ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν.



Φωτογραφίες από Βαγγέλη Νάστο και Χριστίνα Πετράκ ertnews.gr
Δημοσίευση σχολίου
Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού