ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


∆.Ε.Υ.Α.∆.ΟΛ.: Εκλάπησαν υλικά από τον αύλειο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου


∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022 διαπιστώθηκε ότι εκλάπησαν υλικά από τον αύλειο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, όπου είχαν αποθηκευτεί από την ανάδοχο εταιρεία προκειµένου να εξασφαλιστεί η µέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τα υλικά αυτά προοριζόταν για το έργο Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισµού και της αναβάθµισης εξοπλισµού των αντλιοστασίων της ∆.Ε.Υ.Α.∆.ΟΛ.

Τα υλικά που εκλάπησαν ήταν καλώδια χαλκού µεγάλων διαστάσεων, µήκους περίπου 2.000 µέτρων, που χρησιµοποιούνται για τις υποβρύχιες αντλίες των γεωτρήσεων. Εκλήθη άµεσα το Αστυνοµικό Τµήµα Λιτοχώρου, έγινε καταγραφή του συµβάντος και ακολούθησε µηνυτήρια αναφορά .

Είναι σε εξέλιξη έρευνα προκειµένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν ευθύνες.


Από τη ∆.Ε.Υ.Α.∆.ΟΛ.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *