ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


9/10 δεν το γνωρίζουν: Εσύ ξέρεις γιατί όλες οι υπηρέτριες στις ελληνικές ταινίες λέγονται «Μαρίες»;


Αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος. Ταινίες που έχουμε δει και ξαναδεί, ταινίες που όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Ένα από τα μυστήρια του ελληνικού κινηματογράφου που σίγουρα έχουν προσέξει πολλοί, χωρίς όμως να κατορθώσουν να βρουν την απάντηση είναι ο… «γρίφος της Μαρίας».


Αν φέρετε στο μυαλό σας την πλειονότητα των ελληνικών ταινιών στις οποίες υπήρχε ρόλος υπηρέτριας μεταξύ των χαρακτήρων θα διαπιστώσετε με έκπληξη ότι το όνομα της ήταν Μαρία. 

Τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων διότι υπήρχαν και οι εξαιρέσεις (Κατίνααα σαλαμάκι) που επιβεβαίωναν τον… κανόνα της Μαρίας.

Αλήθεια έχει πάει ποτέ το μυαλό σας στο λόγο που συνέβαινε αυτό; Γιατί τα συγκεκριμένα κορίτσια άκουγαν στο όνομα Μαρία; Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης έρχεται να μας λύσει την απορία, απαντώντας στο ερώτημα μας.

Το Menshouse.gr εγκαινιάζει σήμερα τη συνεργασία του με το κανάλι Kastalia με ένα βίντεο που λύνει ένα… αιώνιο ερώτημα. Δείτε και ακούστε την απάντηση στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί.          Menshouse.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *